Komunikasi karo Supplier? Supplier
Chen Mr. Chen
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Qunsuo

Produk Panas

Babagan awake dhewe

Qunsuo Technology Co, Ltd didegaké ing taun 2005, kanthi khusus, printer khusus, pangembangan terminal data produksi, lan produksi dodol data industri. Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis, layanan OEM lan ODM. Qunsuo nduwe pabrik luwih saka 2000 kothak kothak lan luwih saka 100 buruh, sing ana ing Bao'an, Shenzhen China. Pabrik wis ngliwati sistem standar manajemen kualitas ISO9001-2008, kabeh produk sing lulus sertifikat CE, FCC, CCC, Rohs. Luwih saka 20 buruh nyambut gawe kanggo kontrol kualitas. Qunsuo wis sukses nggawe reputasi sing apik kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas, wektu pangiriman, layanan profesional lan rega kompetitif kanthi filsafat bisnis saka "Layanan Khusus, Kualitas Luar Biasa", kita bakal ngupayakake tim profesional sing bermutu tinggi supaya dadi pimpinan nirkabel lapangan terminal. Kita wis nyedhiyakake layanan OEM lan ODM paling apik kanggo merek sing misuwur, lan kerjo bareng karo perusahaan kasebut kanthi seneng banget ing bisnis. Ing mangsa ngarep, kita ngarepake terus kekancan lan kerjasama ing bisnis karo kabeh pelanggan saka kabeh ndonya lan njaga hubungan jangka panjang. Kita dipercaya awake dhewe, kita bakal luwih apik lan luwih apik.

Chen

Mr. Chen

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-23280616

  • Fax:

    86-755-23280616

  • E-mail:

    info@szqunsuo.com