Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Chen Mr. Chen
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Qunsuo

panas Produk

Tentang Kami

Qunsuo Téhnologi Co, Ltd didirikeun taun 2005, sagala cara, urang khusus dina printer mobile, industri pinter anu dicekel data pengembangan terminal, produksi sareng jualan. Urang tiasa nyayogikeun dukungan téknis, OEM sareng jasa ODM. Qunsuo ngagaduhan pabrik langkung ti 2000 kuadrat pabrik sareng langkung ti 100 pagawé, lokasina di Bao'an, Shenzhen China. Pabrik anu parantos lulus sistem standar manajemén kualitas ISO9001-2008, sadaya produk anu kasép CE, FCC, CCC, sertifikasi Rohs. Langkung ti 20 pagawé damel kanggo ngendalikeun kualitas. Qunsuo parantos suksés ngadegkeun reputasi anu hadé pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas tinggi, waktos kiriman, jasa profésional sareng harga kompetitif sareng filsafat bisnis "Pelayanan Gagah, Kualitas Luar Biasa", urang bakal usaha pikeun netepkeun tim profésional anu luhur pikeun janten pamimpin nirkabel lapangan terminal. Kami parantos nyayogikeun jasa OEM sareng ODM ka seueur merek anu kasohor, sareng gawé bareng sareng perusahaan-perusahaan ieu bagja pisan dina bisnis. Di hareup, urang ngarepkeun neraskeun hubungan sareng silaturahim dina usaha sareng sadaya konsumén ti sakumna dunya sareng ngajaga hubungan jangka panjang. Kami percanten ka diri urang sorangan, urang bakal ngalakukeun anu langkung hadé sareng langkung saé.

Chen

Mr. Chen

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-23280616

  • Fax:

    86-755-23280616

  • E-mail:

    info@szqunsuo.com